Een spoedvertaling van teksten uit Spanje - Wassink Translation Service vertical_align_top

Spoedvertaling Spanje

Veel vakgebieden - Vertaalt én corrigeert teksten - Meerdere talencombinaties

Uw spoedvertaling uit Spanje

Voor een spoedvertaling van een tekst uit Spanje komt u naar Wassink Translation Services. Het is mijn passie om vertaalwerk te verzorgen vanuit het Spaans naar het Nederlands. Dit laatste is mijn moedertaal en op mijn opleiding heb ik Spaans op hoog niveau geleerd. Doordat ik altijd bezig ben met het vertalen of redigeren van teksten, kan ik in een relatief korte tijd de beste vertalingen neerzetten. Wilt u uw spoedvertaling uit Spanje dus naar het Nederlands laten vertalen? Dan help ik u graag.

Uw spoedvertaling uit Spanje vertaal ik tegen aantrekkelijke tarieven

Een spoedvertaling naar het Nederlands werkt uiteraard iets anders dan een normale vertaling van één of meerdere teksten. Ik bereken mijn tarieven uiteraard vooral op basis van het woordenaantal. Bij een spoedvertaling uit bijvoorbeeld Spanje, kijk ik ook naar de deadline waarop u de vertaling wilt hebben. Tevens is de talencombinatie en het vakgebied van de tekst belangrijk. Ik vertaal vanuit het Engels en Spaans naar het Nederlands en verzorg vertalingen in diverse branches, zoals marketing, techniek, ICT en financiën. Heeft u stukken die vertaald of gecorrigeerd moeten worden? Dan kijk ik graag samen met u mee wat de mogelijkheden zijn.

Stuur uw stukken naar mij op en ik ga aan de slag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau waar u kunt rekenen op een professionele aanpak en vertaalwerk van hoogwaardige kwaliteit? Schakel mij dan in voor uw reguliere of spoedvertaling vanuit de vreemde taal naar het Nederlands en ik ga graag voor u aan de slag. Heeft u vragen over mijn dienstverlening? Neem dan contact met mij op door te bellen naar +31 (0)629572296 of door een e-mail te sturen naar info@wassinktranslationservices.nl.