Een tekst laten corrigeren - Wassink Translation Service vertical_align_top

Tekst laten corrigeren

Veel vakgebieden - Vertaalt én corrigeert teksten - Meerdere talencombinaties

Een tekst laten corrigeren

Om er zeker van te zijn dat de tekst op uw website goed leesbaar is, is het slim om deze te laten corrigeren door een professional. Wassink Translation Services helpt u daar graag bij. Dankzij jarenlange ervaring in de taalindustrie kan ik elke vertaling of redigeerklus tot in de puntjes uitvoeren. Wilt u een tekst laten corrigeren? Laat dit dan aan mij over! Ik garandeer u dat uw tekst in volledig correct Nederlands bij u terugkomt.

Snel én betaalbaar een tekst laten corrigeren in het Nederlands of Engels

Bij mij kunt u terecht om een tekst te laten corrigeren in zowel het Engels en het Nederlands. U hoeft enkel uw stukken zo compleet mogelijk aan te leveren en ik kijk ze voor u na. Qua vertaalwerk focus ik me enkel op vertalingen vanuit het Engels en Spaans naar het Nederlands, maar redigeren doe ik ook in het Engels. Door zowel mijn opleiding als mijn verblijf in de Verenigde Staten is mijn kennis van de Engelse taal zodanig groot, dat ik u garandeer dat uw teksten er goed uit komen te zien. Ik redigeer en vertaal teksten in verschillende vakgebieden. Zo schakelt u mij in voor marketingteksten, maar ook voor teksten in de techniek en ICT. Afhankelijk van het woordenaantal, de taal en het vakgebied heb ik een bepaalde tijd nodig als u een tekst wilt laten corrigeren door mij. Aan de hand hiervan stel ik een offerte op waar u uw akkoord op kunt geven. Ik ga graag voor u aan de slag.

Laat mij uw teksten op professionele wijze nakijken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een tekst door mij te laten corrigeren? Of wilt u vertalingen door mij laten verzorgen? Ik sta open voor elke nieuwe opdracht en ik voer deze dan ook met veel plezier voor u uit. Heeft u dus een tekst die u wilt laten corrigeren in het Engels of Nederlands? Geef dan al uw informatie aan mij door en ik stuur u een vrijblijvende offerte. U neemt contact met mij op door te bellen naar +31 (0)629572296 of door een e-mail te sturen naar info@wassinktranslationservices.nl.