Professioneel vertaalwerk - Wassink Translation Service vertical_align_top

Vertaaldiensten

Vertaalwerk

Allereerst is het van belang dat u weet dat ik alleen vertaalwerk naar mijn moedertaal (het Nederlands) lever. U weet wellicht dat de moedertaal de enige taal is waarin men echt goed kan aanvoelen op welke manier iets moet worden gezegd of geschreven. En zelfs dat is niet voor alle moedertaalsprekers weggelegd. Van een vertaler mag u dat taalgevoel wel verwachten. Daarom kunt u bij twijfel teksten het beste door mij laten vertalen of nakijken op (taalkundige) correctheid. Ontdek al mijn vertaaldiensten in de Randstad.

Vertaalwerk in verschillende vakgebieden

Wilt u een tekst laten vertalen in een bepaald vakgebied? Maak dan gebruik van mijn vertaaldiensten in de Randstad. Als zelfstandig vertaler heb ik de afgelopen jaren ervaring opgebouwd met vertaalwerk in de volgende vakgebieden:

Techniek

(Onder andere handleidingen voor palletwagens, motorfietsen en garagedeuren, websiteteksten over pneumatische en hydraulische onderdelen)

ICT

(Onder andere hardware, software, ERP-systemen, beveiliging)

Human Resources

(Onder andere wedstrijdvoorwaarden, welkomstdocumenten nieuwe werknemers, informatie over profiel aanmaken in portal)

Marketing

(Onder andere sportartikelen, keukenapparatuur, camera's)

Financieel-economisch

(Onder andere financiële misdrijven, informatie over beursgenoteerde bedrijven)

De hoofdmoot van mijn vertaalwerk valt in de eerste twee categorieën.

Ander soort tekst?

Mocht u nu juist op zoek zijn naar vertaaldiensten in de Randstad voor een medische, juridische of andere tekst die geen raakvlakken heeft met de hierboven genoemde categorieën, dan kan ik u wellicht helpen bij het zoeken naar een vertaler die hierin is gespecialiseerd.

Algemene voorwaarden

Al het vertaalwerk van Wassink Translation Services worden uitgevoerd op basis van mijn algemene voorwaarden. Deze vindt u onderaan deze pagina. Ook stuur ik de algemene voorwaarden altijd mee met een offerte.

Kies ervoor om een tekst op vakkundige wijze door mij te laten vertalen

Bent u benieuwd naar mijn vertaalwerk? Of u nu een tekst over techniek of ICT-teksten wilt laten vertalen; bij mij kan het allemaal! Wilt u meer weten over de vertaaldiensten die ik in de Randstad aanbied? Neem dan contact met mij op. Bel hiervoor naar +31 (0)629572296 of stuur een e-mail naar info@wassinktranslationservices.nl.

Direct een prijsopgave?

Vraag direct aan via het formulier